Архива

САЈ обележио крсну славу

21.11.2017.
Поповић Ивковић:„Желим вам да будете најбољи, најјачи, најспособнији у обављању својих дужности за наше грађане и нашу државу. Желим вам да будете чврст браник Републике Србије, али и снажна оштрица у борби против криминала“ ...
САЈ обележио крсну славу
САЈ обележио крсну славу
САЈ обележио крсну славу
САЈ обележио крсну славу

Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић присуствовала је данас обележавању крсне славе Специјалне антитерористичке јединице у бази у Батајници.

Поповић Ивковић је у име министра унутрашњих послова др Небојше Стефановића честитала свим припадницима САЈ-а крсну славу Светог Архангела Михаила.

„Желим вам да будете најбољи, најјачи, најспособнији у обављању својих дужности за наше грађане и нашу државу. Желим вам да будете чврст браник Републике Србије, али и снажна оштрица у борби против криминала“ рекла је Поповић Ивковић у обраћању припадницима САЈ-а.

Она је истакла да се и на овај дан морамо сетити свих припадника Специјалне антитерористичке јединице који су трагично изгубили животе обављајући своје дужности.

„И они вас обавезују да и даље будете неустрашиви и непоколебљиви“, поручила је Поповић Ивковић.

Претходно су литургији и ломљењу славског колача у цркви поред базе САЈ-а осим државног секретара Биљане Поповић Ивковић присуствовали командант јединице Спасоје Вулевић, руководиоци из Министарства унутрашњих послова као и припадници ове елитне јединице.