Архива

Стефановић и Прокопчук разговарали о унапређењу сарадње два министарства у области борбе против тероризма и организованог криминала

01.11.2017.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са начелником Националног централог бироа Интерпола Министарства унутрашњих послова Руске Федерације Александром Прокопчуком...
Стефановић и Прокопчук разговарали о унапређењу сарадње два министарства
Стефановић и Прокопчук разговарали о унапређењу сарадње два министарства
Стефановић и Прокопчук разговарали о унапређењу сарадње два министарства

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са начелником Националног централог бироа Интерпола Министарства унутрашњих послова Руске Федерације Александром Прокопчуком.

Стефановић и Прокопчук разговарали су о унапређењу сарадње два министaрства у области борбе против тероризма и организованог криминала, с посебним акцентом на сузбијање илегелне трговине наркотицима, трговине људима и сарадње у области борбе против вискотехнолошког криминала.  

На састанку је оцењено да је сарадња два министарства на изузетно високом нивоу и изражено задовољство разменом информација која се одвија посредством два национална бироа Интерпола.

Министар Стефановић је истакао да је Република Србија посвећена међународној сарадњи криминалистичких полиција у оквиру Интерпола и размени информација у циљу ефикасног сузбијања свих облика криминала.