Архива

Припадници УКП-а награђени због заплене више од тоне сканка

21.03.2017.
Стефановић: „Поносни смо на ваш рад и снажну мотивисаност да склоните дрогу са улица и да се изборите са свим нарко – клановима. Јучерашња рекордна заплена наркотика, али и чињеница да је само током прошле године заплењено четири тоне дроге, вишеструко више него ранијих година, показатељ је наше посвећености и одлучности у борби против наркотрафикинга“...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић  новчано је наградио припаднике Службе за сузбијање дрога Управе криминалистичке полиције који су у јучерашњиј успешној акцији  запленили више од  тоне сканка.

Стефановић је на састанку, припадницима Службе за дроге захвалио на напорном и неуморном раду који је резултирао једном од највећих заплена наркотика у региону.

„Поносни смо на ваш рад и снажну мотивисаност да склоните дрогу са улица и да се изборите са свим нарко – клановима. Јучерашња рекордна заплена наркотика, али и чињеница да је само током прошле године заплењено четири тоне дроге, вишеструко више него ранијих година, показатељ је наше посвећености и одлучности у борби против наркотрафикинга“, истакао је министар Стефановић.