Архива

Општина Рума донирала полицији патролно возило

03.07.2017.
Помоћник министра унутрашњих послова Републике Србије Катарина Томашевић, која је данас присуствовала примопредаји патролног возила, које је Полицијској станици Рума донирала општина, истакла је да овако добар вид сарадње између локалне самоуправе и полиције треба да буде пример и за све друге општине у Србији...

Помоћник министра унутрашњих послова Републике Србије Катарина Томашевић, која је данас присуствовала примопредаји патролног возила, које је Полицијској станици Рума донирала општина, истакла је да овако добар вид сарадње између локалне самоуправе и полиције треба да буде пример и за све друге општине у Србији.

Председник Општине Рума, Слађан Манчић је истакао добру сарадњу са полицијом и најавио да ће локална самоуправа и у наредном периоду настојати да донацијом аутомобила, информатичке и друге потребне опреме, унапреди рад Полицијске станице.

Влатко Тадић, начелник Полицијске станице у Руми захвалио се на донацији и указао да ће донирани аутомобил бити коришћен за обављање патролне делатности.

Кључеве возила начелнику Полицијске станице у Руми Тадићу уручио је председник општине Манчић.