Архива

Добра сарадња српске и шпанске полиције

24.01.2018.
Директор полиције Владимир Ребић истакао је данас на састанку са директором полиције Шпаније Херманом Лопесом Иглесијасом да је досадашња сарадња двеју полицијa добра, али и да постоји простор за њено даље унапређење...
 Добра сарадња српске и шпанске полиције
 Добра сарадња српске и шпанске полиције
 Добра сарадња српске и шпанске полиције

Директор полиције Владимир Ребић истакао је данас на састанку са директором полиције Шпаније Херманом Лопесом Иглесијасом да је досадашња сарадња двеју полицијa добра, али и да постоји простор за њено даље унапређење.

„Министарство унутрашњих послова Шпаније један је од значајнијих партнера наше земље у области сузбијања свих облика криминалитета, о чему говори и неколико потписаних билатералних правних аката. О доброј сарадњи, како на стратешком тако и на оперативном нивоу, сведоче и бројне заједничке акције, посебно на пољу сузбијања трговине наркотицима“, истакао је директор Ребић.

Директори полиција Србије и Шпаније договорили су се и о заједничким обукама и семинарима, као и о интензивирању сарадње кроз истражне тимове за рад, посебно у области сузбијања кријумчарења наркотика.