Архива

ВАТРОГАСАЦ ПОБЕДНИК УЛИЧНИХ ТРКА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

06.11.2017.

ПОЛИЦИЈА ДАНАС

У 55-тим по реду, традиционалним "Уличним тркама" у оквиру "Новембарских дана" а поводом обележавања Дана Сремске Митровице, припадник Сектора за ванредне ситуације Милан Пуђа освојио је прво место, док су два трећа места освојили млађи полицајци Сања Кузмановић и Марко Илић.

У трци на 1200 метара су учествовали Урош Сладојевић, Никола Петковић, Сања Кузмановић и Марко Илић, полицајци опште надлежности у Полицијској управи у Сремској Митровици и Милан Пуђа, припадник Одељења за ванредне ситуације у Сремској Митровици.

Милан Пуђа је од 2013. године припадник Ватрогасно-спасилачке јединице. Активан је спортиста, успешан атлетичар.

Сања и Марко су завршили 12. класу Центра за основну полицијску обуку у Сремској Каменици и од 2016. године, распоређени у Полицијску управу у Сремској Митровици.

Обоје су активни спортисти: Марко је фудбалер а Сања, осим атлетике и теретане коју редовно посећује, већ 18 година је члан фолклорног ансамбла "Бранко Радичевић" у Сремској Митровици.

У традиционалним „Уличним тркама“ учествују припадници војске, полиције и запослених у Казнено-поправном заводу. Припадници војске и полиције традиционално су трчали у униформама и чизмама.