Архива

Ухапшена двојица осумњичених за продају дроге

04.04.2018.
ПУ Нови Сад

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду запленили су више од килограм и седамсто грама наркотика и ухапсили двојицу осумњичених за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

Претресом стана Новосађанина Д. Ј. (34), полиција је пронашла 1,65 килограма марихуане,  око 25 грама семена индијске конопље и дигиталну вагу за прецизно мерење.

Полиција сумња да је, претходног дана, Д. Ј. продао по један пакетић марихуане  двојици Новосађана. Марихуана је пронађена код њих и против обојице ће бити поднета кривична пријава за неовлашћено држање опојних дрога.

Д. Ј. је одређено задржавање до 48 сати, по налогу јавног тужиоца коме ће бити доведен на саслушање.

Такође, за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога осумњичен је и Љ. С. (37) из Новог Сада. Претресом стана који он користи, полиција је пронашла 70 грама амфетамина, 60 таблета екстазија, 10 грама марихуане и дигиталну вагу.

За Љ. С. су иначе биле расписане три потернице, између осталог и због издржавања казне затвора, по пресуди Основног суда у Новом Саду. Одређено му је задржавање до 48 сати, по налогу јавног тужиоца коме ће бити доведен на саслушање.