Архива

Настављена интензивна потрага за Стефаном Цветковићем

15.06.2018.
МУП

Број: 450/18
15. јун 2018. године

Припадници Министарства унутрашњих послова током целе ноћи радили су на расветљавању свих околности нестанка новинара Стефана Цветковића, а од раних јутарњих сати настављена је детаљна претрага терена у Белој Цркви.

Више десетина припадника Жандармерије, који су још јуче укључени у потрагу, тренутно претражују приобаље Шаранског језера и Шљункаре, док је неколико рониоца ангажовано на претрази Шаранског језера.

И данас је на терену ангажована Хеликоптерска јединица МУП-а Србије, која тренутно надлеће изнад Беле Цркве, како би помогли колегама из других организационих јединица у овој потрази.

Подсећамо, Полицијској станици Бела Црква прексиноћ је пријављено да се у Београдској улици налази паркирано путничко возило марке „поло“ на коме су отворена возачева врата и упаљена светла.

Полицијски службеници су одмах изашли на лице места, након чега ја утврђено да је реч о возилу које користи новинар Стефан Цветковић.О овом догађају одмах је обавештено надлежно тужилаштво, а полиција је расписала потрагу за Цветковићем.