Aktuelno

Pokazno-taktička vežba „Povratak 2019“

07.09.2019.
Pokazno-taktička vežba „Povratak 2019“ na kojoj će pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije prikazati veštine, opremu i naoružanje biće održana u subotu, 7. septembra u 10 časova na poligonu u Nikincima...

Pokazno-taktička vežba „Povratak 2019“ na kojoj će pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije prikazati veštine, opremu i naoružanje biće održana u subotu, 7. septembra u 10 časova na poligonu u Nikincima.

Neophodno je da medijske ekipe zainteresovane za praćenje vežbe akreditacije pošalјu na imejl biro@mup.gov.rs, najkasnije do petka, 6. septembra do 17 časova.

Za praćenje ovog događaja biće organizovan prevoz za medijske ekipe, stoga je potrebno da se prilikom akreditovanja izjasnite da li ćete koristiti prevoz MUP-a.

Takođe, potrebno je da medijske ekipe koje budu koristile prevoz MUP-a ispred Palate „Srbija“ (Bulevar Mihajla Pupina 2, zapadno krilo) u subotu budu najkasnije u 8 časova, dok ekipe koje budu koristile sopstveni prevoz na ulazu u Tehničko opitni centar Nikinci budu najkasnije u 9.15 časova.

 Pozivamo novinare, snimatelјe i fotoreportere da prisustvuju ovom  događaju.