Aktuelno

Ministar Vulin: Sve službe bezbednosti apsolutno posvećene očuvanju mira i stabilnosti

16.09.2021.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predsednikom Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije Igorom Bečićem o stanju bezbednosti u Republici Srbiji...

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predsednikom Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije Igorom Bečićem o stanju bezbednosti u Republici Srbiji.

Ministar Vulin je istakao da su sve službe bezbednosti apsolutno posvećene očuvanju mira i stabilnosti.

„Odlučnost predsednika Aleksandra Vučića da Srbija sama odlučuje o sebi i naš ekonomski napredak zahvaljujući kome Srbija jača, takođe, doprinose da se naši građani osećaju sigurno i bezbedno", poručio je ministar Vulin.

Ministar je dodao da će Srbija na čelu sa Vučićem nastaviti da ulaže u policiju i vojsku, ne da bi pretila bilo kome, već da bi bila sposobna i spremna da sačuva svoju stabilnost i bezbednost. 

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić pohvalio je rad Ministarstva unutrašnjih poslova, koje posebno u mandatu ministra Vulina ima odlične i zapažene rezultate.

„Rezultati Ministarstva unutrašnjih poslova su itekako vidljivi i veliki, zbog posvećenog rada ministra Vulina, ali i zbog bezrezervne podrške predsednika Srbija Aleksandra Vučića u borbi protiv svih vidova kriminala. Vratilo se poverenje građana u srpsku policiju", istakao je Bečić.

Dodao je da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije na izuzetno visokom nivou i da svi članovi Odbora visoko cene rad Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Vulina.

Igor Bečić je ispred Odbora za kontrolu službi bezbednosti ministru Vulinu uručio plaketu za izuzetan doprinos i jačanje kapaciteta sektora bezbednosti i parlamentarne kontrole službi bezbednosti.