Aktuelno

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin otvorio Srbija reli u Vrnjačkoj Banji

23.09.2022.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin svečano je otvorio večeras 55. Srbija reli u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Auto - moto saveza Srbije...

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin svečano je otvorio večeras 55. Srbija reli u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Auto - moto saveza Srbije.

„I ove godine smo zajedno, ne samo da pokažemo da smo najbolјi vozači, već da pokažemo da smo najbolјi lјudi. Ima, kažu, mesta u kojima je voda bolјa, lekovitija, toplija, ali nema tog mesta u kome naše goste čekaju bolјi lјudi, nema tog mesta u kome će se bolјe i lepše osećati naši gosti. Ovo je mesto u koje se vredi vratiti“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova poželeo je svim učesnicima sreću i da imaju bezbednu i sigurnu vožnju.

„Hvala vam što ste došli večeras, hvala našim gostima, Auto-moto savezu, a ja se nadam da će svi biti bezbedni i uspešni. Neka pobedi najbolјi, posebno, ako je taj najbolјi iz Srbije“, naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Predsednik Auto-moto saveza Srbije Dejan Stojić izrazio je zadovolјstvo zbog početka 55. Srbija reli takmičenja.

 „To je najprestižnije auto takmičenje u auto- sportu i najstarije takmičenje ne samo u Srbiji, već i regionu“, istakao je Stojić, zahvalivši se MUP-u Srbije i ministru Vulinu na pomoći i podršci u organizaciji ovog prestižnog takmičenja.

Srbija reli trajaće do 25. septembra.