Aktuelno

Ministar Vulin: Ponosan sam što su me izabrali za metu, napade mafije sam zaslužio baš kao što su drugi zaslužili zaštitu mafije

29.07.2021.
„Kriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidlјivi su u svojoj zlobi i želјi da se osvete onima koji se bore protiv mafije. Nakon Krika i NewsMax Adria i NIN se uklјučio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića. Kao što sam najavio, izjava Marka Milјkovića će biti objavlјena iz delova kako bi svaki dan bilo prostora za blaćenje i napade, a onda njihovo prepričavanje i ponavlјanje...

„Kriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidlјivi su u svojoj zlobi i želјi da se osvete onima koji se bore protiv mafije. Nakon Krika i NewsMax Adria i NIN se uklјučio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića. Kao što sam najavio, izjava Marka Milјkovića će biti objavlјena iz delova kako bi svaki dan bilo prostora za blaćenje i napade, a onda njihovo prepričavanje i ponavlјanje. 

Po istini Krika i NewsMax Adria, ja sam komandovao klanu Belivuk-Milјković, vlasnik sam kuće u Ritopeku gde se nalazila klanica o kojoj Milјković i Belivuk ništa ne znaju, ali zato sam je ja često i rado koristio, potom sam naredio poslušnim i naivnim navijačima donošenje punog vozila oružja u Jajince, a od danas je NIN bogatiji za saznanje da sam tražio da lјubitelјi sporta okuplјeni oko navijača Partizana obezbeđuju Jovanjicu. 

Sreća, pa me je nosilac istine Đilasovih medija Marko Milјković odbio. Posebno je zanimlјivo da smo komunicirali telefonom koji vredni Marko nije pokazao nikome, pa ni svom istinolјubivom advokatu, konsilјereu Lazareviću. Milјković zna i da sam bio u sukobu sa Dijanom Hrkalović, a on moju nemoćnu žrtvu čiji je pseudonim istetovirao na grudima, nikada nije video. Ne treba zaboraviti da je i Belivuk izjavio da je bio na vezi sa mnom, ma koliko mu bilo teško što sam narkoman i osoba koja od nežnih navijača traži da budu mafijaši. Kada sam po naređenju predsednika Aleksandra Vučića uz Bratislava Gašića i Mladena Nenadića razbio klan ubica i narko-dilera, znao sam da ću postati meta i da će napasti i moju čast i moju glavu, ali sam i znao da je sve to manje važno od činjenice da smo ološ sklonili sa ulice, a Srbiju učinili bolјim i sigurnijim mestom. Svaki dan u kome se Belivuk i Milјković dogovaraju u zatvoru sa svojim konsilјereom je dan više za nekog navijača Partizana koga neće mučiti i zaklati i dan više za nečije dete koga neće otrovati drogom. Ja sam ponosan što su me izabrali za metu, ja sam napade mafije zaslužio baš kao što su drugi zaslužili zaštitu mafije. Svakom po zasluzi", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin na nove laži i uvrede na njegov račun koje je objavio nedelјnik NIN.