Aktuelno

Ministar Vulin uputio izraze najdublјeg saučešća ambasadi Sjedinjenih američkih država u Beogradu

02.07.2022.
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdublјeg saučešća ambasadi Sjedinjenih američkih država u Beogradu povodom tragičnog slučaja ubistva i ranjavanja policajaca u američkoj državi Kentaki...

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdublјeg saučešća ambasadi Sjedinjenih američkih država u Beogradu povodom tragičnog slučaja ubistva i ranjavanja policajaca u američkoj državi Kentaki.

„Vest o brutalnom ubistvu i ranjavanju policajaca dok su izvršavali svoje policijske zadatke u istočnom Kentakiju duboko nas je potresla i uznemirila i još jednom podsetila koliko je zapravo posao policijskog službenika težak, rizičan, opasan i prepun izazova. U ime Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i svoje ime upućujem najdublјe izraze saučešća američkoj državi, američkom narodu i porodicama ubijenih policajaca, a ranjenim policijskim službenicima želim brz oporavak i dobro zdravlјe", navodi se u telegramu saučešća ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.