Актуелно

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао Нову годину и божићне празнике

31.12.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић је, сумирајући одлазећу годину, рекао да је 2023. била година озбиљног развоја и напретка наше земље у многим областима...
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао Нову годину и божићне празнике
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао Нову годину и божићне празнике

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић је, сумирајући одлазећу годину, рекао да је 2023. била година озбиљног развоја и напретка наше земље у многим областима. 

„Србије се економски неупоредиво брже развија. У Министарству унутрашњих послова поставили смо високе циљеве и много радили на осавремењавању, модернизацији и унапређењу рада и услова рада свих припадника МУП-а. Веома сам задовољан и поносан на све оно што смо постигли и урадили у МУП-у за само годину дана. Изградили смо много нових објеката, реновирали и обновили оне већ постојеће, опремили наше припаднике, обезбедили нова возила различитих типова и намена, започели још нових пројеката. Али, имамо још много посла. Знам да можемо још више, брже и боље. Тако да су циљеви које смо поставили за наредну годину за степен виши него претходне. Српска полиција је спремна, опремљена и одлучна да свим грађанима обезбеди мир и сигурност, како личну тако и сигурност њихове имовине. И свакако, да свим грађанима Србије обезбеди миран и спокојан сан“, поручио је министар Гашић. 

Истакао је да наши грађани знају да у сваком тренутку, држава Србија стоји иза њих и да је одговорна политика коју води председник Александар Вучић усмерена на одбрану српског достојанства, владавине права, територијалног интегритета и суверенитета и економског просперитета, као и да смо спремни и способни да заштитимо и сачувамо националну безбедност и националне интересе. 

„Да нам 2024. година буде испуњена добрим здрављем, срца љубављу, а душе вером и братољубљем. И да нам то буде година заједништва, међусобног поверења и поштовања, јер само на таквим вредностима можемо градити сигурну будућност. Свим грађанима Републике Србије желим срећну Нову годину и божићне празнике“, поручио је у честитки министар Гашић.