Актуелно

Mинистар Гашић положио камен-темељац за изградњу нове зграде Команде Жандармерије у Раковици

16.11.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је данас камен-темељац за изградњу нове зграде Команде Жандармерије у Раковици и поручио да су припадници ове елитне јединице понос Републике Србије...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је данас камен-темељац за изградњу нове зграде Команде Жандармерије у Раковици и поручио да су припадници ове елитне јединице понос Републике Србије. 

„Ви јесте понос Србије, ви показујeте то сваког дана. Оно са чим сви заједно можемо да се похвалимо јесу резултати које имамо и желим да будете још задовољнији.  До краја године стиже вам опрема коју сте ви бирали и за коју сте рекли да вам треба и одговара“, поручио је министар Гашић, захваливши се свим припадницима Жандармерије на труду који улажу приликом обављања свакодневних задатака.

Како је истакао министар Гашић, припадници Жандармерије су ти који одговорно брину о безбедности грађана Републике Србије.

„Ниједна организована криминална група и ниједан криминалац није добродошао у Републику Србију. Ви сте ту да спречите сваког од њих ко на било који начин жели да угрози безбедност грађана Србије или наше деце“, рекао је министар Гашић, пожелевши припадницима Жандармерије добро здравље и срећу, као и да наставе да обављају своје послове сложно и одговорно као и до сада.