Актуелно

Министар Вулин у Kопненој зони безбедности честитао свим Србима најрадоснији хришћански празник – Божић

07.01.2022.
Министар Вулин у Kопненој зони безбедности честитао свим Србима најрадоснији хришћански празник – Божић: Данас мислимо на Србе где год да су и заједно са њима славимо наш велики заједнички празник...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који први дан Божића проводи са полицијским службеницима у Kопненој зони безбедности и Полицијском одељењу Мердаре, честитао је данас свим Србима најрадоснији хришћански празник Божић.

„Данас мислимо на Србе где год да живе. Данас мислимо на нашу браћу на Kосову и Метохији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Републици Српској, Хрватској. Данас мислимо на Србе где год да су и заједно са њима славимо наш велики заједнички празник. Србија је сигурна, мирна и безбедна и учинићемо све да се слике из Kазахстана или каквих других држава, у којима је лудило, мржња, насиље и мешање странаца довело до крвопролића, никада не десе у нашој драгој, јединој и вољеној Србији. Христос се роди“, поручио је министар полиције Александар Вулин.

Министар Вулин је истакао да најрадоснији хришћански празник међу припаднике Министарства унутрашњих послова уноси празнично расположење, али да ни на који начин не умањује њихову озбиљност.

„За припаднике Министарства унутрашњих послова нема празника. Ми радимо увек и наш најважнији задатак је да све буде мирно и безбедно. Док други славе, док други празнују, припадници Министарства унутрашњих послова раде и дају све од себе да празници буду добри, сигурни и безбедни“, истакао је министар полиције Александар Вулин.

Министар је нагласио да је у Kопненој зони безбедности стање редовно, да нема оружаних провокација, да су сви сигурни, мирни и безбедни.

Министар Вулин је за полицијске службенике у Kопненој зони безбедности и Полицијском одељењу Мердаре уприличио божићни ручак пожелевши њима и њиховом породицама личну срећу и свако добро.