Актуелно

Министру Вулину додељена Плакета за посебан допринос јачању безбедности општине Сокобања и Републике Србије

21.06.2022.
Министру унутрашњих послова Вулину додељена Плакета за посебан допринос јачању безбедности општине Сокобања и Републике Србије...
Министру Вулину додељена Плакета за посебан допринос јачању безбедности општине Сокобања и Републике Србије
Министру Вулину додељена Плакета за посебан допринос јачању безбедности општине Сокобања и Републике Србије

Одборници скупштине општине Сокобања доделили су министру унутрашњих послова Александру Вулину Плакету за посебан допринос јачању безбедности општине Сокобања и Републике Србије на обележавању Дана ове општине.

У име министра унутрашњих послова Александра Вулина, на свечаној седници, обратио се помоћник министра и начелник Сектора за људске ресурсе Владимир Илић, који је присутнима честитао Дан Општине, пожелевши даљи развој и просперитет општине Сокобања.

„Имам част да вам пренесем срдачне поздраве и дубоку захвалност министра полиције Александра Вулина, за признање које сте му доделили. Будите уверени да ћемо све своје капацитете и напоре уложити како би Србија и Сокобања били још безбеднији, још сигурнији", рекао је помоћник министра Владимир Илић.

„Уз пуну подршку председника Србије Вучића и министра Вулина, српска полиција наставља жестоку и бескомпромисну борбу против мафије и свих облика криминала. Велики и значајни резултати српске полиције учинили су нашу Србију безбеднијим и бољим местом за живот људи. Брига за обичног човека је приоритет нашег рада“, поручио је помоћник министра Илић.

Илић је подсетио да је на предлог министра полиције Вулина враћена институција позорника који брину о грађанима и пружају додатни осећај сигурности.

„Управо на предлог министра Вулина враћена је институција позорника. Позорници су на нашим улицама да брину о грађанима, о квартовима, да упознају свако дете, породицу, да пруже осећај сигурности, да буду први коме ће се у часу невоље обични људи обратити. Морам да истакнем да су на иницијативу министра полиције Вулина формиране и Јединица за безбедност на рекама, Спортска јединица, Јединица за сузбијање еколошког криминала и заштите животне средине“, истакао  је Илић.

„Веома сам поносан на посвећеност и бригу коју припадници Министарства унутрашњих послова показују према обичном човеку", поручио је Илић, захваливши се грађанима Сокобање што препознају и цене рад министра унутрашњих послова Александра Вулина, који доследно спроводи политику коју је формулисао наш председник Александар Вучић.