Актуелно

Заједничка показна вежба припадника МУП-а Србије и специјалних јединица полиције МЈБ НР Кине

28.11.2019.
Заједничка показна вежба припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и специјалних јединица полиције Министарства јавне безбедности Народне Републике Кине из провинције Хенан биће одржана у смедеревској железари HBIS GROUP SERBIA (Смедерево, Капија 1, село Радинац бб)

Број: 37/19
26. новембар 2019. године

Заједничка показна вежба припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и специјалних јединица полиције Министарства јавне безбедности Народне Републике Кине из провинције Хенан биће одржана у четвртак, 28. новембра 2019. године у 12 часова у смедеревској железари HBIS GROUP SERBIA (Смедерево, Капија 1, село Радинац бб).

У заједничкој вежби савладавања и онеспособљавања терориста и ослобађања талаца, своје вештине и способности приказаће припадници специјалних  јединица полиције из провинције Хенан и припадници српске Специјалне антитерористичке јединице, Жандармерије, Хеликоптерске јединице, Преговарачког тима МУП-а и Управе криминалистичке полиције.

Неопходно је да медијске екипе заинтересоване за праћење вежбе акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs најкасније сутра 27. новембра до 20 часова.  

На дан одржавања вежбе у четвртак 28. новембра, потребно је да медијске екипе на Капији 1 железаре, буду најкасније до 11 сати.

Напомињемо да ће за праћење вежбе бити организован превоз из Београда, стога је неопходно да се приликом акредитовања изјасните да ли ћете ићи превозом у организацији Министарства унутрашњих послова.

Медијске екипе које се одлуче да иду организованим превозом, треба да буду испред Палате „Србија“, западног крила, у четвртак 28. новембра најкасније у 9.15 сати.