Актуелно

Конференцијa за медије

19.12.2022.
У оквиру јавне расправе о сету закона из области унутрашњих послова, Министарство унутрашњих послова у понедељак 19. децембра у 11 часова организује конференцију за медије (Палата „Србија“, сала „Београд“, источно крило, Булевар Михајла Пупина 2)

У оквиру јавне расправе о сету закона из области унутрашњих послова, Министарство унутрашњих послова у понедељак 19. децембра у 11 часова организује конференцију за медије (Палата „Србија“, сала „Београд“, источно крило, Булевар Михајла Пупина 2).

Чланови радних група који су учествовали у изради Нацрта закона о унутрашњим пословима, Нацрта закона о обради података и евиденцијама у области унутрашњих послова, Нацрта закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, Нацрта закона о изменама и допунама Закона о оружју и муницији, Нацрта закона о изменама и допунама Закона о националном ДНК регистру и Нацрта закона измена и допуна закона о азилу и привременој заштити, образложиће и разјаснити све недоумице које су у јавности изнете у вези са овим нацртима.

Потребно је да се медијске екипе акредитују на мејл biro@mup.gov.rs, најкасније до недеље 18. децембра до 20 часова.