Актуелно

Ухапшен због сумње да је трговао дрогом

14.02.2024.
ПУ Чачак
Ухапшен због сумње да је трговао дрогом
Ухапшен због сумње да је трговао дрогом

Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су И. А. (1982) из Чачка, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Претресом стана и других просторија које осумњичени користи, полиција је пронашла 10 пакетића са 883,7 грама материје за коју се сумња да је марихуана, четири пакетића са око 887 грама праха за који се сумња да је амфетамин, 68,7 грама беле прашкасте материје за коју се сумња да је кокаин, као и вагицу за прецизно мерење.

Претходно, полиција је у Прељини, у „ситроену“ којим је управљао И. А. пронашла три кесице са око 16 грама праха за који се сумња да је кокаин. 

Такође, утврђено је да је И. А. возио под дејством амфетамина и без возачке дозволе, па ће против њега бити поднете и одговарајуће прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Чачку.