Актуелно

Отворен званични налог МУП-а на друштвеној мрежи "Facebook"

05.02.2018.
www.facebook.com/srbijamup/

Број: 84/18
5. фебруар 2018. године

У циљу бољег информисања грађана о нашим најзначајнијим активностима отворили смо званичну страницу Министарства унутрашњих послова Републике Србије на друштвеној мрежи „Facebook“ – www.facebook.com/srbijamup.

Мимо редовних активности Министарства унутрашњих послова грађани који имају налог на овој друштвеној мрежи, а који буду пратили нашу званичну страницу, моћи ће да се упознају са професионалним и личним достигнућима појединих полицијских службеника, али и других запослених у Министарству унутрашњих послова. Сазнаће за њихове храбре подвиге, хумане гестове, занимљиве хобије и друге ствари којима се издвајају у односу на своје колеге.

Такође, имаћемо доста прича и слика са терена којима желимо да упознамо грађане како изгледа свакодневни рад полицијских службеника, а кроз занимљиве видео спотове биће приказане организационе јединице у МУП-у, резултати нашег рада, као и планови који се тичу унапређења рада Министарства. На овој страници постављаћемо и сервисне информације које су важне за грађане Србије.

Министарство унутрашњих послова, осим „Facebook“ странице, већ има званични налог на друштвеној мрежи „Instagram“, као „Youtube“ канал, а свему можете приступити и са званичног сајта Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs.