Arhiva

Pripadnici UKP-a nagrađeni zbog zaplene više od tone skanka

21.03.2017.
Stefanović: „Ponosni smo na vaš rad i snažnu motivisanost da sklonite drogu sa ulica i da se izborite sa svim narko – klanovima. Jučerašnja rekordna zaplena narkotika, ali i činjenica da je samo tokom prošle godine zaplenjeno četiri tone droge, višestruko više nego ranijih godina, pokazatelj je naše posvećenosti i odlučnosti u borbi protiv narkotrafikinga“...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović  novčano je nagradio pripadnike Službe za suzbijanje droga Uprave kriminalističke policije koji su u jučerašnjij uspešnoj akciji  zaplenili više od  tone skanka.

Stefanović je na sastanku, pripadnicima Službe za droge zahvalio na napornom i neumornom radu koji je rezultirao jednom od najvećih zaplena narkotika u regionu.

„Ponosni smo na vaš rad i snažnu motivisanost da sklonite drogu sa ulica i da se izborite sa svim narko – klanovima. Jučerašnja rekordna zaplena narkotika, ali i činjenica da je samo tokom prošle godine zaplenjeno četiri tone droge, višestruko više nego ranijih godina, pokazatelj je naše posvećenosti i odlučnosti u borbi protiv narkotrafikinga“, istakao je ministar Stefanović.