Архива

Вредно признање МУП-у од шпанске полиције

07.10.2016.
Министарство унутрашњих послова Републике Србије одликовано је орденом за посебне полицијске заслуге за међународну сарадњу у области организованог криминала које је уручио генерални директор Националне полиције Краљевине Шпаније...
Вредно признање МУП-у од шпанске полиције

Начелник Службе за борбу против организованог криминала МУП-а Дејан Ковачевић  примио је у Мадриду орден за посебне полицијске заслуге за међународну сарадњу у области организованог криминала.

Крст са белим обележјем је једно од највиших одликовања које шпанска полиција додељује за међународну сарадњу у области борбе против организованог криминала, које је Ковачевићу уручио генерални директор Националне полиције Краљевине Шпаније.

На овај начин одато је признање Министарству унутрашњих послова Републике Србије, а српска полиција стала је раме уз раме са немачком и британском полицијом које су такође одликоване.

Начелник Ковачевић се захвалио и нагласио да је то признање не само за њега него за све припаднике Министарства унутрашњих послова који својим професионализмом, радом и знањем дају значајан допринос у борби против свих видова криминала.