Архива

Министар Стефановић обишао мигрантски центар у Босилеграду

30.06.2017.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас Босилеград где је са председником општине Владимиром Захаријевим обишао мигрантски центар, а са припадницма полиције разговарао о актуелној безбедносној ситуацији у овом граду...
Министар стефановић обишао мигрантски центар у Босилеграду
Министар стефановић обишао мигрантски центар у Босилеграду
Министар стефановић обишао мигрантски центар у Босилеграду
Министар стефановић обишао мигрантски центар у Босилеграду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас Босилеград где је са председником општине Владимиром Захаријевим обишао мигрантски центар, а са припадницма полиције разговарао о актуелној безбедносној ситуацији у овом граду.

„Имао сам прилику да посетим мигрантски центар заједно са господином Захаријевим где смо се уверили колико Комесаријат за избеглице и општина чине да се мигранти који се налазе на територији Републике Србије добро осећају, буду добро смештени и да имају све услове за нормалан живот док су гости Републике Србије“, рекао  је Стефановић.

У Полицијској станици Босилеград министра су информисали о резултатима рада у претходном периоду где су истакли да је криминалитет смањен за чак 30 одсто.

Министар Стефановић је са колегама такође разговарао о побољшању материјалних и техничких услова, како би њихов рад био још ефикаснији.

„Надам се да ће добар рад који сам овде уочио да се настави у наредној години и да ћемо заједничким снагама учинити  да и грађани Босилеграда и читавог округа знају да полиција брине о њиховим потребама и да чини све да они буду сигурни и безбедни“ поручио је министар.