Архива

Стефановић: Наставак бескромпромисне борбе против корупције

06.03.2017.
„Наставља се бескомпримисна борба против корупције и криминала у Србији. У добро организованој полицијској акцији данас смо привели 47 лица која се сумњиче за коруптивна кривична дела којима је нанета штета грађаним Републике Србије у износу вишем од 17 милиона евра“, рекао је Стефановић…

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је да је данашњом акцијом, у којој је ухапшено 47 особа, полиција показала да не постоје недодирљиви и да ће се сви они који су се дрзнули да ставе руку у џеп грађана Србије за то одговарати. 

„Наставља се бескомпримисна борба против корупције и криминала у Србији. У добро организованој полицијској акцији данас смо привели 47 лица која се сумњиче за коруптивна кривична дела којима је нанета штета грађаним Републике Србије у износу вишем од 17 милиона евра“, рекао је Стефановић.

Министар је нагласио да је полиција овом добром акцијом, хтела да покаже да не постоји  било ко ко неће одговарати за кривична и корупционашка дела која је починио, а поготово не  они који су се дрзнули да ставе руку у џеп грађана Србије.

„Наставићемо са овако добрим акцијама. Ово је само прва фаза у којој желимо да добрим акцијама и чврстом руком покажемо да неће бити недодирљивих и заштићених и да ће сви они који су се огрешили о закон за то одговарати“, поручио је министар полиције.