Архива

Небојша Стефановић и Мевлудин Нухоџић разговарали о унапређењу сарадње две земље у области борбе против криминала

02.10.2018.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Тивту са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о унапређењу сарадње две земље у област борбе против тероризма, организованог криминала, илегалних миграција и трговине људима...
Небојша Стефановић и Мевлудин Нухоџић разговарали у Тивту о унапређењу сарадње две земље
Небојша Стефановић и Мевлудин Нухоџић разговарали у Тивту о унапређењу сарадње две земље

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Тивту са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о унапређењу сарадње две земље у област борбе против тероризма, организованог криминала, илегалних миграција и трговине људима.

На састанку, коме је присуствовао и директор полиције Црне Горе Веселин Вељовић и председник општине Тиват Синиша Кусовац, истакнуто је да је неопходно унапредити сарадњу у области заштите безбедности граница, посебно током летње и зимске туристичке сезоне, када је повећан проток роба и путника.

Оцењено је да значајну улогу у томе имају заједничке патроле, које су прошле године имале 129 активности на обезбеђењу државних граница.

Министар Стефановић ће вечерас у Подгорици присуствовати свечаној академији поводом обележавања Дана унутрашњих послова Црне Горе.