Архива

Ухапшен осумњичени да је у више наврата претио Верану Матићу, Бранкици Станковић и људима из "Инсајдер продукције"

23.03.2016.
МУП

Број: 210/16
23. 03. 2016. године


Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је полиција ухапсила особу која је у више наврата претила Верану Матићу, Бранкици Станковић и људима из "Инсајдер продукције" и поручио да ће они који одлуче да упуте претњу одговарати пред законом.

„Полиција је ухапсила особу која је у више наврата упутила претње и тиме показала да у Србији неће бити оних који могу некажњено да прете људима“, рекао је министар Стефановић.

Према његовим речима, посао полиције је да реши све овакве случајеве и са другим службама и органима обезбеди сигурност и безбедност у нашој земљи.

„Апсолутна стабилност мора да буде приоритет јер је она важна, како за јачање наше земље, тако и за осећај сигурности сваког грађанина Србије“, истакао је Стефановић.

Припадници Министарства унутрашњих послова у координацији са Тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала, ухапсили су Д .А.(1974) из Вршца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности. Током претреса код осумњиченог је пронађена мачета која је привремено одузета.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву у законском року бити приведен Тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала.