Архива

Припадници МУП-а предузимају све мере у циљу утврђивања околности и чињеница у вези с пуцњавом у Рузвелтовој улици

12.03.2018.
МУП

Број: 178/18
12. март 2018. године   

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, предузимају све мере и радње на расветљавању свих околности и чињеница везаних за пуцњаву која се данас догодила у просторијама фирме у Рузвелтовој улици.

„Бивши радник поменуте фирме Н. С. (1987) данас је око 11 часова у просторијама фирме у Рузвелтовој улици испалио више пројектила у правцу двојице радника, док је трећи радник искочио кроз прозор. Одмах након пријаве припадници Министарства унутрашњих послова изашли су на лице места и обезбедили место догађаја. Нажалост, један од рањених радника је од задобијених повреда преминуo у Ургентном центру“ рекао је Дејан Бојовић, заменик начелника Управе полиције Полицијске управе за град Београд.

Како је навео, само десетак минута након пуцњаве, полицији је пријављен пожар на Звездари, где је из запаљеног стана од стране припадника МУП-а извучен Н. С. са тешким телесним повредама.

„Припадници Министарства унутрашњих послова обављају увиђај и, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, предузимају све мере у циљу утврђивања свих околности и чињеница везаних за ове догађаје“ рекао је Бојовић.