Актуелно

Mинистар Вулин се састао са амбасадором Савезне Републике Сомалије

06.07.2022.
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин састао се данас у седишту Министарства унутрашњих послова са амбасадором Савезне Републике Сомалије у Београду Мохамедом Абдулахи Ахмедом...

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин састао се данас у седишту Министарства унутрашњих послова са амбасадором Савезне Републике Сомалије у Београду Мохамедом Абдулахи Ахмедом.

Министар унутрашњих послова Србије изразио је задовољство поводом одлуке Савезне Републике Сомалије да након три деценије поново буде дипломатски присутна у Републици Србији, истакавши да ће овај дипломатски потез Сомалије знатно допринети развоју и јачању сарадње двеју земаља.

Двојица саговорника истакла су да Републику Србију и Савезну Републику Сомалију повезује искрено пријатељство кроз успешну сарадњу у Покрету несврстаних земаља.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин и амбасадор Сомалије Мохамед Абдулахи Ахмед истакли су током разговора да постоји простор за развој и напредак  сарадње из области унутрашњих послова.