Aktuelno

Ubistvo u pokušaju

21.01.2024.
PU Kragujevac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom i efikasnom akcijom identifikovali su i uhapsili M. V. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, laka telesna povreda i  nasilničko ponašanje, kao i N. G. (1991) iz Kragujevca, osumnjičenog za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. 

M.V. se sumnjiči da je, danas u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostitelјskog objekta u Kragujevcu, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede opasne po život tridesetosmogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, kao i laku telesnu povredu tridesettrogodišnjoj Kragujevčanki, dok je fizički napao i dvadesetsedmogodišnju devojku kojoj je naneo lake telesne povrede. 

N. G. se tereti da je osumnjičenom M. V. pomagao da se sakrije  u iznajmlјenom stanu, na području Kragujevca.    

Policija je operativnim radom utvrdila da je i oštećeni tridesetosmogodišnji muškarac, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede tridesetdevetogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, pa se tereti da je kako se sumnja, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenima M. V. i N. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.